Heading North Adventures - ZwedenActief

Geniet van schitterende intense hondensleedagen. Eerst leert u het hondenteam kennen op eenvoudige tracks, daarna gaat u op pad in het échte wildernisterrein met bossen, heuvels, bevroren rivieren en meren. De band die geleidelijk ontstaat tussen u en de husky's van uw eigen team is zeer bijzonder ! 

Kinderen vanaf 15 jaar zaak vaak in staat om hun eigen hondenteam te mennen. Komt u met een groepje vrienden dan heeft sowieso iedereen zijn eigen hondenslede en hondenteam. 

Donald & Maria die het familiebedrijf 'Aurora Borealis Adventures' in Ekorrsele - Vindeln runnen, leerden wij jaren geleden kennen. Dit sympathieke koppel dat uitstekend Engels spreekt, hanteert het gezegde : 'Come as a guest, but leave as a lifetime friend'. Eigenlijk zegt dit alles wat u kan verwachten... U krijgt ter plaatse een hartelijk ontvangst, u beleeft gezellige intense momenten samen en maakt op een gepersonaliseerde wijze kennis met de echte locals.  

​Op hun terrein aan de Vindelrivier hebben ze een eenvoudig guesthouse waar u kan verblijven en waar de gastfamilie voor de catering zorgt. De kennel ligt eveneens op dit terrein en de hondensleetochten starten en eindigen meteen ter plaatse. 

Geïnteresseerd ? 
Klik hier door naar de website van de Zweedse eigenaar (spreekt Engels). 


Hondensleetochten - Ekorrsele - Vindeln
ook geschikt voor gezinnen met avontuurlijke kinderen